Μαρία Γιαβάνογλου
 • Η Μαρία Γιαβάνογλου είναι Νευρο-Ρεφλεξολόγος, Ιριδολόγος και Ηλεκτροβελονίστρια (2014). Αποφοίτησε το 2013 από τη σχολή Life Therapy Academy. Από το Σεπτέμβριο του 2014 έως και τον Ιούνιο του 2018 συνεργάσθηκε με το Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών και Ευεξίας στη Λάρισα. Από τον Μάρτιο του 2017 διατελεί πρόεδρος του παραρτήματος του Πανελληνίου Σωματείου Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων (ΠΕΣΡ) στη Βόρεια Ελλάδα.
 • Μετρώντας ήδη αρκετά χρόνια στο χώρο, από το 2015 λειτουργεί το Κέντρο Ολιστικής Φροντίδας Holistic Care στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ως έναν ιδιαίτερο χώρο ρεφλεξολογίας, μάλαξης, ηλεκτροβελονισμού κ.α. για την υποστήριξη διαφόρων προβλημάτων που εμποδίζουν την ευεξία.
 • Εξειδικεύεται στη Νευρο-Ρεφλεξολογία για μυοσκελετικά θέματα. Ταυτόχρονα, ασχολείται με παιδιά που έχουν χαμηλό ρυθμό ανάπτυξης, θέματα γονιμότητας, διαχείριση άγχους, υποστήριξη καρκινοπαθών, και πολλών άλλων.
 • Ο βασικός της στόχος είναι εξάπλωση της αναγνωρισιμότητας της ρεφλεξολογίας μέσα στα πλαίσια της εξέλιξης των μεθόδων ευεξίας.
Mobile Filters filter close
Καλάθι αγορών
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή
  preloader