Χτίζοντας την καριέρα σου στον Π.Ο.Ε.Π.

Η αποστολή και το κύριο μέλημά μας είναι η σωστή εκπαίδευση των σπουδαστών μας, οι οποίοι θα εξελιχθούν σε σοβαρούς και καταρτισμένους επαγγελματίες με στόχο την αποτελεσματική τους διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις παγκόσμιες εξελίξεις στην εκπαίδευση, αλλά και την εν συνεχεία εργασιακή απορρόφηση των σπουδαστών, έχουμε συνάψει προνομιακές, διεθνείς συνεργασίες με εκπαιδευτικούς αλλά και επαγγελματικούς φορείς.

Επαγγελματική Αποκατάσταση

Οι απόφοιτοι του Π.Ο.Ε.Π, αποκτώντας πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών, δύνανται να εργαστούν σε τομείς όπως το Security, τα Τουριστικά Επαγγέλματα, η Ευεξία, η Εναλλακτική Ιατρική, το Personal Training, το Housekeeping κ.α


Έχοντας ως γνώμονα την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας, έχουμε συνάψει συνεργασία με την ProStaff Solutions, μία πρωτοπόρο εταιρία στον τομέα των επιχειρήσεων, καθώς ασχολείται με την εργασιακή αφομοίωση και επαγγελματική αποκατάσταση του ανθρώπινου δυναμικού σε ξενοδοχειακές μονάδες, γυμναστήρια, Spa και άλλες επιχειρήσεις. Οι απόφοιτοι του Π.Ο.Ε.Π καλούνται εφόσον το επιθυμούν να συνεργαστούν με την ProStaff Solutions, αποκτώντας την εμπειρία αλλά και την επαγγελματική αποκατάσταση που αποζητούν.

Ο Π.Ο.Ε.Π ως συνοδοιπόρος και καθοδηγητής στην ακαδημαϊκή αλλά και επαγγελματική σου πορεία, θα σου προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια για μία επιτυχημένη ζωή και καριέρα.

Σπούδασε στον Π.Ο.Ε.Π. Φτάσε στην κορυφή

Mobile Filters filter close
Καλάθι αγορών
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή
    preloader