Φραγκουλίδου Ελένη
 • Η επαφή της με τον ολιστικό τρόπο ζωής ξεκίνησε με το τέλος της 25ετούς επαγγελματικής της ενασχόλησης με τις εξαγωγές ρούχων και από την ανάγκη της να θεραπευτεί από το χρόνιο στρες και τις παρενέργειές του στη ζωή της. Το ρέικι ήταν καθοριστικό στην αποφόρτιση της, το διδάχτηκε από μια κορυφαία παγκοσμίως δασκάλα και αποφάσισε να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους, διαδίδοντας το.
 • Σήμερα είναι πλέον Usui Reiki Master Teacher, καθώς και Karuna Reiki Teacher με γνώσεις από πολλά ακόμα συστήματα ρέικι και των τεχνικών τους. Διδάσκει επίσης rejuvance, ένα μοναδικό ολιστικό, αντιγηραντικό μασάζ προσώπου, ινδικό μασάζ κεφαλής και γιόγκα nidra.
 • Είναι Certified Practitioner της μεθόδου θεραπείας Theta healing, της μεθόδου Access Bars, εξασκεί την ταντρική αριθμολογία, την κρυσταλλοθεραπεία και έχει παρακολουθήσει πολλά ακόμα σεμινάρια άλλων θεραπευτικών μεθόδων. Διαχειρίζεται και διοργανώνει διαλογισμούς, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια εναλλακτικής προσέγγισης ζωής και επικοινωνεί μια διαφορετική οπτική που βοηθάει την ίδια και άλλους ανθρώπους να βρούνε τη χαρά και την ανακούφιση.
Mobile Filters filter close
Καλάθι αγορών
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή
  preloader