Διάκριση του ΠΟΕΠ στο Intercontinental Massage Championship

Στον Π.Ο.Ε.Π. ο στόχος μας είναι να δίνουμε όλα τα εφόδια για μια επαγγελματική αποκατάσταση στους σπουδαστές μας. Ως απόδειξη της αφοσίωσης και της τεχνογνωσίας μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τα απίστευτα νέα ότι η ταλαντούχα ομάδα μασάζ μας συμμετείχε και αναδείχθηκε νικήτρια στο διάσημο Intercontinental Πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μασάζ. Αυτό το αξιοσημείωτο ταξίδι δεν είναι μόνο μια γιορτή για τη δέσμευση της σχολής μας, αλλά και μια αντανάκλαση του πάθους και των δεξιοτήτων που καλλιεργούνται στους μαθητές μας.

 

Το ταξίδι μας ξεκίνησε από το πάθος για το μασάζ. Αυτό θέλουμε να παρακινεί και τους σπουδαστές μας. Παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σεμιναρίων μασάζ,τα οποία προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην εκμάθηση εξειδικευμένων τεχνικών μασάζ.

 

Οι μαθητές μας μετά από την κατάλληλη εκπαίδευση και τις αμέτρητες ώρες που αφιέρωσαν για να τελειοποιήσουν τις δεξιότητές τους και να εξερευνήσουν καινοτόμες τεχνικές κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο Intercontinental Πρωτάθλημα Μασάζ. Συγκεκριμένα συγκέντρωσαν 8 χρυσά μετάλλια, 5 ασημένια μετάλλια και 10 χάλκινα μετάλλια. Το πρωτάθλημα όχι μόνο εξέτασε την τεχνική επάρκεια, αλλά και γιόρτασε τη δημιουργικότητα που ενσωματώνεται στη θεραπεία μασάζ.

 

Οι θεραπευτές μασάζ μας με την αφοσίωση, την ακρίβεια και  την ικανότητά που τους

διακρίνει, κέρδισαν στη σχολή μας τον επάξιο τίτλο των παγκόσμιων πρωταθλητών. Το πρωτάθλημα όχι μόνο συγκέντρωσε ταλαντούχα άτομα από όλο τον κόσμο, αλλά λειτούργησε και ως μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών και καινοτομιών στον τομέα του μασάζ. Η ομάδα μας αγκάλιασε την ευκαιρία να μάθει, να μοιραστεί και να συμβάλλει στην παγκόσμια ανάπτυξη γύρω από την ευεξία.

 

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για τους μαθητές μας εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας σε όλη την κοινότητα του Π.Ο.Ε.Π. Αυτός ο θρίαμβος είναι ένα συλλογικό επίτευγμα, μια απόδειξη της αφοσίωσης των σπουδαστών μας, των καθηγητών μας και της υποστήριξης του φορέα  μας.

 

Mobile Filters filter close
Καλάθι αγορών
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή
    preloader