Εναλλακτική ιατρική

Ο Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων (Π.Ο.Ε.Π.) αποτελεί έναν πρωτοπόρο φορέα στον τομέα των εναλλακτικών θεραπειών. Τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι άρτια διαμορφωμένα και παρέχουν ολοκληρωμένη κατάρτιση στις βασικότερες ειδικότητες του κλάδου της εναλλακτικής ιατρικής.

Οι εναλλακτικές θεραπευτικές πρακτικές κερδίζουν έδαφος τα τελευταία χρόνια στον χώρο της δυτικής ιατρικής. Ο άνθρωπος επιστρέφει στην ιδέα της ολιστικής αντιμετώπισης διαφόρων παθήσεων, αναγνωρίζοντας ότι το σώμα συνδέεται άρρηκτα με το πνεύμα, και επιδιώκει να εντοπίσει τα βαθύτερα αίτια των σωματικών συμπτωμάτων.

Οι απόφοιτοι του Π.Ο.Ε.Π. αποκτούν αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών από διεθνείς φορείς, όπως η W.M.F. (World Massage Federation) και ο Διεθνής Οργανισμός Εναλλακτικής Ιατρικής I.A.M.A. (International Alternative Medicine Association). Οι εν λόγω τίτλοι σπουδών πιστοποιούν το υψηλό επίπεδο γνώσεων και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν την επαγγελματική αποκατάσταση των πτυχιούχων μας στην αγορά εργασίας. 


Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter

Δυνατότητα παρακολούθησης και εξ'αποστάσεως μέσω e-learning!
Toggle Bar