Χονδροπάθεια & κύστη baker

Χονδροπάθεια & κύστη baker

Η χονδροπάθεια του γόνατος είναι μια συχνή επώδυνη πάθηση η οποία προσβάλει κυρίως τον χόνδρο της επιγονατίδας , κατά δεύτερο λόγο το χόνδρο της μηριαίας τροχιλίας και τον χόνδρο των κνημιαίων κονδύλων μόνο στις περιπτώσεις που έχουν φθαρεί ή αφαιρεθεί οι δύο μηνίσκοι.

Το 1877 ο Baker παρατήρησε την ύπαρξη κύστεων αρθρικού υγρού στην ιγνυακή κοιλότητα , οι οποίες έλαβαν το όνομά του. Η ιγνυακή κύστη παρουσιάζεται στη οπίσθια έσω επιφάνεια του γόνατος μεταξύ της έσω κεφαλής του γαστροκνημίου και τον τένοντα του ημιυμενώδους (κατάφυση). Ουσιαστικά πρόκειται για αρθρικό υγρό που το οποίο διαφεύγει από το θύλακο και δεν μπορεί να επιστρέψει τη άρθρωση.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος εκπαίδευσης / Χονδροπάθεια & κύστη baker

100 / 4 ώρες

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 

Στην εκπαίδευση θα διδαχθείτε τις εξής ενότητες:

  • Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα Χονδροπάθεια & κύστη Baker θα διδαχθείτε πως να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις παθήσεις αυτές.
  • Επιλέξτε το σεμινάριο αυτό για διδαχθείτε τεχνικές εναλλακτικής αντιμετώπισης του συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα.

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική.

Ο Π.Ο.Ε.Π. έχει δημιουργήσει για τους μαθητές του εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αποστέλλετε σε όλους με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων όλοι οι μαθητές παίρνουν έντυπα με τις τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής & μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τμήματος να καταβληθεί η απαραίτητη προκαταβολή για να γίνει η κράτηση της θέσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Π.Ο.Ε.Π.
Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων – ΠΟΕΠ

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter

Δυνατότητα παρακολούθησης και εξ'αποστάσεως μέσω e-learning!
Toggle Bar