Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία

Η λέξη ρεφλεξολογία αναφέρεται σήμερα σε μια μέθοδο θεραπείας , κατά την οποία αντανακλαστικά σημεία πάνω στα πέλματα (συνήθως) πιέζονται με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να προκαλέσουν κάποια επιθυμητά αποτελέσματα σε περιοχές του σώματος πολύ μακριά από το σημείο πίεσης. Δεν είναι κάτι καινούργιο, μια που υπήρχε ως μεθοδολογία τόσο στην Ασία (TCM) όσο και στην Αμερική (παραδοσιακή ινδιάνικη Ιατρική). Ενώ στο κέντρο του Δυτικού Πολιτισμού της Αρχαιότητας (Αίγυπτο) έχουμε αποδείξεις (τοιχογραφίες) πως υπήρχε ως μεθοδολογία μάλαξης.Το απλουστευμένο σύστημά τους (Θεωρία των Ζωνών) έκανε Δημοφιλή την τεχνική στην Ευρώπη και σήμερα όλο και περισσότεροι ασχολούνται με αυτή την τεχνική.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος εκπαίδευσης / Ρεφλεξολογία

1200 / 12 Μαθήματα

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 

Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην Ρεφλεξολογία αποτελείται από 12 εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 1 πετσέτα σώματος.

Ο Π.Ο.Ε.Π. έχει δημιουργήσει για τους μαθητές του εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αποστέλλετε σε όλους με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων όλοι οι μαθητές παίρνουν έντυπα με τις τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής & μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τμήματος να καταβληθεί η απαραίτητη προκαταβολή για να γίνει η κράτηση της θέσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Π.Ο.Ε.Π και υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης πτυχίου κατόπιν εξετάσεων από τον Παγκόσμιο φορέα W.M.F.
Παγκόσμιος φορέας W.M.F.

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter

Δυνατότητα παρακολούθησης και εξ'αποστάσεως μέσω e-learning!
Toggle Bar