Πιεσοθεραπεία

Πιεσοθεραπεία

Η Πιεσοθεραπεία βασίζεται στην ενεργοποίηση βελονιστικών σημείων με πίεση . Η τεχνική της πίεσης παρουσιάζεται με όλους του δυνατούς τρόπους που εφαρμόστηκαν στην Ασία, An-fa, Tui -fa, Shi-atsu. Η μεθοδολογία περιλαμβάνει πρωτόκολλα πιέσεων ανάλογα με το πρόβλημα υγείας του δέκτη.

Δεν είναι απαραίτητη προϋπάρχουσα γνώση σε τεχνικές μάλαξης, αφού είναι μεθοδολογία παυσίπονης δράσης και αύξησης των μεταβολικών ενεργειών του σώματος για την αντιμετώπιση συνηθισμένων προβλημάτων υγείας. Κεφαλαλγίες, Μυοσκελετικοί πόνοι, Πονόδοντοι, προβλήματα του Αναπνευστικού, προβλήματα του Πεπτικού και άλλες συνηθισμένες ήπιες καταστάσεις αντιμετωπίζονται εύκολα με πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος τόσο τα αίτια, όσο και τα συμπτώματα.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος εκπαίδευσης / Πιεσοθεραπεία

100 / 4 ώρες

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 

Λόγω της απλότητας της τεχνικής, απευθύνεται σε όλους, σε επαγγελματίες μασέρ και μη.

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 1 λάδι μάλαξης, 2 πετσέτες προσώπου και 2 πετσέτες σώματος για την ενότητα της πρακτικής.

Ο Π.Ο.Ε.Π. έχει δημιουργήσει για τους μαθητές του εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αποστέλλετε σε όλους με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων όλοι οι μαθητές παίρνουν έντυπα με τις τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής & μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τμήματος να καταβληθεί η απαραίτητη προκαταβολή για να γίνει η κράτηση της θέσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες εφόσον παρακολουθήσουν και τις 2 ημέρες του σεμιναρίου παίρνουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Π.Ο.Ε.Π.

Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνεται και στην ειδικότητα του Spa Therapist, με την ολοκλήρωση του οποίου μπορείτε να αποκτήσετε διεθνή πιστοποίηση από την WMF, κατόπιν εξετάσεων.
Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων – ΠΟΕΠ

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter