Μυϊκή Αποκατάσταση ασθενούς

Μυϊκή Αποκατάσταση ασθενούς

Τα προβλήματα και οι παρενέργειες τα οποία δημιουργούνται μετά από μακροχρόνιο κλινοστατισμό πρέπει να αντιμετωπίζονται εγκαίρως, διότι σε αντίθετη περίπτωση θέτουμε σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία ακόμα και τη ζωή του ασθενούς. Οι επιδράσεις ξεκινούν με προβλήματα του μυϊκού συστήματος επεκτείνονται στο σκελετικό και το χειρότερο σενάριο εξέλιξης είναι οι κατακλίσεις.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος εκπαίδευσης / Μυϊκή Αποκατάσταση ασθενούς

100 / 4 ώρες

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 

Στη συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πάρετε τις γνώσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν σε ασθενείς που παραμένουν για πολύ καιρό σε κλινοστατισμό και θα εκπαιδευτείτε σε ειδικά προγράμματα ενδυνάμωσης για τέτοιες περιπτώσεις.

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 1 λάδι μάλαξης και 2 πετσέτες προσώπου.

 
Ο Π.Ο.Ε.Π. έχει δημιουργήσει για τους μαθητές του εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αποστέλλετε σε όλους με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων όλοι οι μαθητές παίρνουν έντυπα με τις τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής & μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τμήματος να καταβληθεί η απαραίτητη προκαταβολή για να γίνει η κράτηση της θέσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες εφόσον παρακολουθήσουν και τις 2 ημέρες του σεμιναρίου παίρνουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Π.Ο.Ε.Π.
Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων – ΠΟΕΠ

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter

Δυνατότητα παρακολούθησης και εξ'αποστάσεως μέσω e-learning!
Toggle Bar