Μασάζ με βεντούζες

Μασάζ με βεντούζες

Το μασάζ με Βεντούζες είναι μια ασφαλής, μη βίαιη και οικονομική τεχνική, η οποία χρησιμοποιείται στην ανακούφιση του πόνου που προκαλείται από διαταραχές στους πνεύμονες και άλλα εσωτερικά όργανα, μυϊκούς σπασμούς, πόνους αρθρώσεων κ.α.

Τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο δέκτης είναι πολλά, όπως η απελευθέρωση τοξινών, η ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος και των φλεβών, ενεργοποιεί το δέρμα και βελτιώνει ραγάδες και ευρυαγγείες.

Οι τεχνικές αναρρόφησης έχουν εφαρμογές σε πολλές μεθοδολογίες μάλαξης. (Κυτταρίτιδα, Ayouverda, Tuina, Ιποκκρατική Ιατρική, Ινδιάνικη θεραπευτική κ.α.) Οι βεντούζες υπάρχουν στην παραδοσιακή αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, από την αρχαιότητα ακόμη, σε πολλές διαφορετικές περιοχές και κουλτούρες του πλανήτη. Στην εποχή μας υπάρχουν βεντούζες από υλικά εύχρηστα και με δυνατότητες αναρρόφησης χωρίς της παραδοσιακή φωτιά.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος εκπαίδευσης / Μάλαξη αναρρόφησης - Βεντούζες

100 / 4 ώρες

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 

Στο επιμορφωτικό σεμινάριο θα δούμε όλους τους τύπους βεντούζας και την μεθοδολογία εφαρμογής. Λόγω της απλότητας της τεχνικής, απευθύνεται σε όλους. Σε επαγγελματίες μασέρ και μη.

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 1 λάδι μάλαξης, 2 πετσέτες προσώπου και 2 πετσέτες σώματος για την ενότητα της πρακτικής.

Ο Π.Ο.Ε.Π. έχει δημιουργήσει για τους μαθητές του εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αποστέλλετε σε όλους με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων όλοι οι μαθητές παίρνουν έντυπα με τις τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής & μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τμήματος να καταβληθεί η απαραίτητη προκαταβολή για να γίνει η κράτηση της θέσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες εφόσον παρακολουθήσουν και τις 2 ημέρες του σεμιναρίου παίρνουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Π.Ο.Ε.Π.

Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνεται και στην ειδικότητα του Spa Therapist, με την ολοκλήρωση του οποίου μπορείτε να αποκτήσετε διεθνή πιστοποίηση από την WMF, κατόπιν εξετάσεων.

Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων – ΠΟΕΠ

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter

Δυνατότητα παρακολούθησης και εξ'αποστάσεως μέσω e-learning!
Toggle Bar