Μασάζ με Πουγκιά (Βοτανοθεραπεία)

Μασάζ με Πουγκιά (Βοτανοθεραπεία)

Η εφαρμοσμένη βοτανοθεραπεία στην μάλαξη γίνεται με την χρήση των πουγκιών. Η Σύγχρονη εκδοχή, είναι η δημιουργία του κατάλληλου εκχυλίσματος από βότανα ,ανάλογα με τις ανάγκες του δέκτη , την στιγμή της εφαρμογής , με τα πουγκιά .

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος εκπαίδευσης / Μασάζ με Πουγκιά (Βοτανοθεραπεία)

100 / 4 ώρες

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 

Απευθύνονται σε επαγγελματίες στην μάλαξη, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις παροχές τους με επιπλέον τεχνικές χαλάρωσης αλλά και με επιπλέον εργαλεία για την ολιστική αντιμετώπιση ανισορροπιών του εκάστοτε δέκτη.

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μία πετσέτα σώματος, 2 κομμάτια ύφασμα ( κατά προτίμηση λινό), ένα σακουλάκι χοντρό αλάτι, σπάγκο ή χονδρή κλωστή και κάποια βότανα (τσάι) της επιλογής σας για την ενότητα της πρακτικής.

Ο Π.Ο.Ε.Π. έχει δημιουργήσει για τους μαθητές του εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αποστέλλετε σε όλους με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων όλοι οι μαθητές παίρνουν έντυπα με τις τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής & μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τμήματος να καταβληθεί η απαραίτητη προκαταβολή για να γίνει η κράτηση της θέσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες εφόσον παρακολουθήσουν και τις 2 ημέρες του σεμιναρίου παίρνουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Π.Ο.Ε.Π.

Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνεται και στην ειδικότητα του Spa Therapist, με την ολοκλήρωση του οποίου μπορείτε να αποκτήσετε διεθνή πιστοποίηση από την WMF, κατόπιν εξετάσεων.

Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων – ΠΟΕΠ

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter

Δυνατότητα παρακολούθησης και εξ'αποστάσεως μέσω e-learning!
Toggle Bar