Μασάζ με πέτρες

Μασάζ με πέτρες (Λιθοθεραπεία)

Ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια έμπειρου εναλλακτικού θεραπευτή είναι οι πέτρες (Βασάλτη και Όνυχα) , ζεστές και κρύες οι οποίες αποτελούν μια ολιστική τεχνική μάλαξης.

Το ζεστό και κρύο είναι κάτι που το χρησιμοποιούμε στην φυσικοθεραπεία για την αποκατάσταση βλαβών του μυικού συστήματος . Η πίεση (βάρος) είναι κάτι που χρησιμοποιούμε σε πολλές Ασιατικές τεχνικές για την ισορροπία του KI. Ο συνδυασμός των δύο με το εργαλείο της πέτρας δίνει επιπλέον δυνατότητες στην διαδικασία της μάλαξης για ουσιαστική και ταυτόχρονα απολαυστική εργασία. Είναι τμήμα της Παραδοσιακής Ινδικής Ιατρικής και εξελίχθηκε στην Χαβάη (βασική πηγή βασάλτη) ως μεθοδολογία ευεξίας και υγείας.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος εκπαίδευσης / Μασάζ με πέτρες - Λιθοθεραπεία

100 / 4 ώρες

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες στην μάλαξη, που θέλουν είτε να εφαρμόσουν μια σύγχρονη τεχνική ευεξίας και υγείας στις παροχές τους, είτε να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες των πετρών στο δικό τους ολιστικό πρόγραμμα μάλαξης.

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 1 λάδι μάλαξης, 2 πετσέτες προσώπου και 2 πετσέτες σώματος για την ενότητα της πρακτικής.

Ο Π.Ο.Ε.Π. έχει δημιουργήσει για τους μαθητές του εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αποστέλλετε σε όλους με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων όλοι οι μαθητές παίρνουν έντυπα με τις τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής & μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τμήματος να καταβληθεί η απαραίτητη προκαταβολή για να γίνει η κράτηση της θέσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες εφόσον παρακολουθήσουν και τις 2 ημέρες του σεμιναρίου παίρνουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Π.Ο.Ε.Π.

Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνεται και στην ειδικότητα του Spa Therapist, με την ολοκλήρωση του οποίου μπορείτε να αποκτήσετε διεθνή πιστοποίηση από την WMF, κατόπιν εξετάσεων.

Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων – ΠΟΕΠ

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter

Δυνατότητα παρακολούθησης και εξ'αποστάσεως μέσω e-learning!
Toggle Bar