Μασάζ για παιδιά & βρέφη

Μασάζ για παιδιά & βρέφη

Η πρώτη, βρεφική ηλικία αλλά και η κατοπινή παιδική, είναι η χρονική περίοδος του ανθρώπου που χτίζεται το σώμα και διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό η ιδιοσυγκρασία του. Η ασφάλεια, η αίσθηση εμπιστοσύνης, η κίνηση, η δημιουργία συναισθημάτων αλλά και η έκφραση τους είναι κάποιες από τις καταστάσεις που μπορεί να ενισχύσει η μάλαξη. Δημιουργεί περιβάλλον ικανό για να διευκολύνει την ανάπτυξη σωματικά αλλά και συναισθηματικά.

Η τεχνική αυτή στηρίζεται στην διατήρηση της ροής του ΚΙ , στους μεσημβρινούς και στην ενίσχυση της ομοιόστασης. Περιέχει λαβές και πιέσεις από Κινέζικες (Tuina), Ιαπωνικές (Shiatsu) αλλά και δυτικές (Reflexology - Λεμφικό - Σουηδικό) τεχνικές

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος εκπαίδευσης / Μασάζ για παιδιά & βρέφη

100 / 4 ώρες

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 

Απευθύνεται σε όλους, είτε είναι επαγγελματίες στην μάλαξη, είτε θέλουν να δημιουργήσουν ιδανικό οικογενειακό περιβάλλον.

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 1 λάδι μάλαξης, 2 πετσέτες προσώπου και 2 πετσέτες σώματος για την ενότητα της πρακτικής.

Ο Π.Ο.Ε.Π. έχει δημιουργήσει για τους μαθητές του εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αποστέλλετε σε όλους με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων όλοι οι μαθητές παίρνουν έντυπα με τις τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής & μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τμήματος να καταβληθεί η απαραίτητη προκαταβολή για να γίνει η κράτηση της θέσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες εφόσον παρακολουθήσουν και τις 2 ημέρες του σεμιναρίου παίρνουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Π.Ο.Ε.Π.
Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων – ΠΟΕΠ

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter

Δυνατότητα παρακολούθησης και εξ'αποστάσεως μέσω e-learning!
Toggle Bar