Μασάζ για εγκύους

Μασάζ για εγκύους

Η μάλαξη στο υπέροχο χρονικό διάστημα της εγκυμοσύνης έχει στόχο την διατήρηση της ισορροπίας της εγκύου , που βιώνει πολλές και γρήγορες αλλαγές. Παράλληλα αποσκοπεί στην δημιουργία των πρώτων και σημαντικών ερεθισμάτων του εμβρύου για μια ομαλή μετάβαση στην ανεξαρτησία και το εξωτερικό περιβάλλον.

Η τεχνική αυτή λοιπόν είναι μάλαξη που γίνεται σε δύο υπάρξεις ταυτόχρονα. Στηρίζεται στα βελονιστικά σημεία και περιέχει λαβές και πιέσεις από Κινέζικες (Tuina), Ιαπωνικές (Shiatsu) αλλά και δυτικές (Reflexology) τεχνικές.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος εκπαίδευσης / Μασάζ για εγκύους

100 / 4 ώρες

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 

Απευθύνεται σε όλους, είτε είναι επαγγελματίες στην μάλαξη, είτε απλά έχουν μια έγκυο γυναίκα στο περιβάλλον τους.

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 1 λάδι μάλαξης, 2 πετσέτες προσώπου και 2 πετσέτες σώματος για την ενότητα της πρακτικής.

Ο Π.Ο.Ε.Π. έχει δημιουργήσει για τους μαθητές του εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αποστέλλετε σε όλους με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων όλοι οι μαθητές παίρνουν έντυπα με τις τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής & μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τμήματος να καταβληθεί η απαραίτητη προκαταβολή για να γίνει η κράτηση της θέσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες εφόσον παρακολουθήσουν και τις 2 ημέρες του σεμιναρίου παίρνουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Π.Ο.Ε.Π.
Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων – ΠΟΕΠ

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter

Δυνατότητα παρακολούθησης και εξ'αποστάσεως μέσω e-learning!
Toggle Bar