Αντιγηραντικό μασάζ προσώπου

Αντιγηραντικό μασάζ προσώπου

Το σεμινάριο αυτό σας δίνει μια ολοκληρωμένη τεχνική εναλλακτικού μασάζ αισθητικής με όλα τα οφέλη της ολιστικής προσέγγισης .

Το αντιγηραντικό μασάζ προσώπου βασίζεται σε τεχνικές rejuvance, ινδικό μασάζ κεφαλής και λεμφικής μάλαξης, χρησιμοποιώντας τις πιο αποτελεσματικές κινήσεις από κάθε τεχνική με στόχο της καλύτερη όψη του προσώπου και ανανέωσης του.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος εκπαίδευσης / Αντιγηραντικό μασάζ προσώπου

100 / 4 ώρες

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 

Ενότητες εκπαίδευσης
  • Λείανση ρυτίδων
  • Μείωση οιδήματος
  • Ελάττωση μαύρων κύκλων
  • Επαναφορά οβάλ προσώπου
  • Τόνωση της λάμψης του προσώπου
  • Ανακούφιση πονοκεφάλων
  • Πρόληψη ημικρανιών

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική.

 Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 1 πετσέτα σώματος, 1 πετσέτα προσώπου και μια κρέμα προσώπου επιλογής σας.

Ο Π.Ο.Ε.Π. έχει δημιουργήσει για τους μαθητές του εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αποστέλλετε σε όλους με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων όλοι οι μαθητές παίρνουν έντυπα με τις τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής & μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τμήματος να καταβληθεί η απαραίτητη προκαταβολή για να γίνει η κράτηση της θέσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες εφόσον παρακολουθήσουν και τις 2 ημέρες του σεμιναρίου παίρνουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Π.Ο.Ε.Π.

Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνεται και στην ειδικότητα του Spa Therapist, με την ολοκλήρωση του οποίου μπορείτε να αποκτήσετε διεθνή πιστοποίηση από την WMF, κατόπιν εξετάσεων.
Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων – ΠΟΕΠ

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter

Δυνατότητα παρακολούθησης και εξ'αποστάσεως μέσω e-learning!
Toggle Bar