Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ

Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ

Το Traditional Thai Massage (Παραδοσιακό ΤαΪλανδέζικo Μασάζ) είναι μια τέχνη παλαιότερη των 2,500 ετών, που η εφαρμογή της επί αιώνες έχει αποδείξει τη θεραπευτική της αξία.

Η κάθε συνεδρία του Παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου Μασάζ λαμβάνει χώρα σε χαλαρή ατμόσφαιρα, στο πάτωμα πάνω σε ένα στρώμα. Δεν χρησιμοποιείται κανένα είδος λαδιού και οι δύο συμμετέχοντες -δότης και δέκτης- είναι ελαφριά ντυμένοι (αθλητικά και άνετα ρούχα). Εκτός των όποιων ειδικότερων επιδράσεων, γενικά με το Ταϋλανδέζικο μασάζ πετυχαίνουμε τα εξής:
• Χαλάρωση νευρικής έντασης και μυϊκή ξεκούραση.
• Τόνωση και ευλυγισία στους τένοντες, τους μύες και τις αρθρώσεις μας
• Διέγερση του κυκλοφορικού και λεμφικού συστήματος με παράλληλη αποτοξινωτική δράση στις λειτουργίες του σώματος. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
• Βελτίωση της γενικής φυσικής μας κατάστασης αποκτώντας μακροζωία.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος εκπαίδευσης / Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ (Basic Level – Medium Level – Advanced Level)

480 / 24 ώρες

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 

  • Στο basic level μαθαίνουμε τις βασικές τεχνικές στις 4 κύριες θέσεις. Την ύπτια , την πρηνή, την πλάγια και την καθιστή, έτσι, ώστε να είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε μια ολοκληρωμένη συνεδρία χαλάρωσης.
  • Στο medium level εμβαθύνουμε και ολοκληρώνουμε τις νέες και basic τεχνικές και στις 4 θέσεις . Σε αυτό το επίπεδο ο δότης είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια συνεδρία σε μυοσκελετικά προβλήματα.
  • Στο advanced level, οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν τις ενεργειακές γραμμές του Thai massage και τις αντίστοιχες τεχνικές, ουσιαστικά, για την συμπληρωματική θεραπεία οργανικών και ψυχολογικών προβλημάτων.

Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ελαφρά ντυμένοι με αθλητικά ρούχα.

Ο Π.Ο.Ε.Π. έχει δημιουργήσει για τους μαθητές του εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή το οποίο αποστέλλετε σε όλους με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων όλοι οι μαθητές παίρνουν έντυπα με τις τεχνικές τις οποίες εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθήσετε την συγκεκριμένη εκπαίδευση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής & μέχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τμήματος να καταβληθεί η απαραίτητη προκαταβολή για να γίνει η κράτηση της θέσης.
Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον Π.Ο.Ε.Π και υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης πτυχίου κατόπιν εξετάσεων από τον Παγκόσμιο φορέα W.M.F. (απαραίτητη προϋπόθεση η ολοκλήρωση και των τριών επιπέδων).
Παγκόσμιος φορέας W.M.F.

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter