Ενεργειακός Θεραπευτής

Ενεργειακός Θεραπευτής

Ενεργειακός Θεραπευτής

Ο ενεργειακός θεραπευτής βοηθά τον θεραπευόμενο να υπερβεί τις προσωπικές προκλήσεις και δυσκολίες. Τον βοηθά να συνειδητοποιήσει και να ξεπεράσει αρνητικά πρότυπα σκέψης απελευθερώνοντας επαναλαμβανόμενα μοτίβα συμπεριφοράς – σχέσεων, ώστε να μπορέσει να ζήσει με βάση τα δικά του θέλω και επιθυμίες. Βοηθάει στον ενεργειακό καθαρισμό, προστασία και ενδυνάμωση.

Η σωματική ψυχοθεραπεία εκτός από την σκέψη και το συναίσθημα λαμβάνει υπ’ όψιν της και το σώμα, την αίσθηση και τα συμπτώματα που νιώθει ο άνθρωπος όταν αποθηκεύει μία εμπειρία.

Ενότητες εκπαίδευσης
 • Ο δρόμος του διαλογισμού *Αναπνοή
 • Ενεργειακός καθαρισμός καιπροστασία
Πάρε μέρος σε ένα συναρπαστικό, καινοτόμο workshop – ένα worshop που σας προσφέρει προσωπικά εργαλεία για να εξελιχθείτε ως θεραπευτής. Κατανοήστε και εξασκήστε τις τεχνικές για την επίτευξη και τη διατήρηση της καθαρότητας. Περιεχόμενα:Αρχίστε να εκτιμάτε τις δυνάμεις που μπορούν να επηρεάσουν τις συμπεριφορές ή τις σκέψεις σας. Μάθετε σημαντικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε προβλήματα και στη συνέχεια να δημιουργήσετε εκ νέου την πραγματικότητά σας. Η κατανόηση και η χρήση αυτών των εργαλείων σάς επιτρέπουν να αλλάζετε σε μια στιγμή. Τέρμα η «αναμονή» για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα. Θα μάθετε συγκεκριμένα εργαλεία μεταξύ άλλων για:
1. Αφαίρεση οντοτήτων - 2. Ανάκτηση μερών ψυχής - 3. Καθαρισμό κατάρας - 4. Κατάργηση και/ή επαναπρογραμματισμός ζητημάτων συμπεριφοράς - 5. Ασκήσεις ενεργειακής προστασίας εαυτού και άλλων. - 6. Σύνδεση με το ζώο δύναμης - 7. Καθαρισμός χώρων και πολλά ακόμα!
 • Ho'oponopono
Ξέρεις πως να φροντίζεις τον εαυτό σου;Αλήθεια... Γνωρίζεις ότι εάν μάθεις πως να το κάνεις τότε οι άνθρωποι γύρω σου θα θεραπεύονται μέσα από εσένα;Αν θέλεις να λύσεις ένα πρόβλημα, ανεξάρτητα από το είδος του προβλήματος, εργασου με τον εαυτό σου. - Ihaleakala Hew Len.Το Ho‘oponopono είναι μια παλιά χαβανέζικη τεχνική που πετυχαίνει την απεμπλοκή μας από δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος που μας προκαλούν αρνητικά και επιβαρυντικά συναισθήματα, όπως θυμό, φόβο, δυσαρέσκεια, μνησικακία, μίσος, θλίψη, απογοήτευση κτλ.Στοχεύει κυρίως στις υποσυνείδητες σκέψεις μας που είναι και οι περισσότερες και οι οποίες δεν μπορούν να ελεγχθούν. Όμως είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε και η ζωή μας είναι το αποτέλεσμα, η συνισταμένη των πεποιθήσεών μας. Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε μόνο ένα μικρό μέρος της τεχνικής , μαζί θα την ξεδιπλώσουμε και θα την εφαρμόσουμε έτσι ώστε να λειτουργήσει σωστά και να ανοίξουμε τον δρόμο για τη θετική αλλαγή!ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ;Πως να φτάνεις στο σημείο μηδέν, πως να καθαρίζεις σωστά τις ασυνείδητες μνήμες και να αισθάνεσαι σύντομα πιο χαρούμενη-ος, ανάλαφρη-ος και ΚΥΡΙΩΣ υγιής!ΜΑΖΙ Θα αναλύσουμε τα εργαλεία της τεχνικής και πως μπορείς εύκολα και πρακτικά να τα εφαρμόζεις στη ζωή σου σε όλους τους τομείς και καταστάσεις. Σε αυτόν το workshop θα αλλάξουμε τη δόνηση των παρελθοντικών σκέψεων σου και οποία αιτία δημιούργησε το αιτιατό.
 • Αύρα και ενεργειακά σώματα
 • Ρέικι 1
 • Το σώμα μιλάει
 • Αριθμολογία
Μέσω της ενεργειακής δύναμης των αριθμών, είναι δυνατό να αποκτήσουμε γνώσεις για τον πυρήνα του ποιοι είμαστε και ποια συγκεκριμένα δώρα και προκλήσεις είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε.Θα κάνουμε μια επισκόπηση του αρχαίου εσωτερικού συστήματος αριθμολογίας, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας και της προέλευσής του. Ένα workshop που βήμα προς βήμα που θα μάθετε πώς να υπολογίσετε την ουσία σας και άλλων ατόμων εξετάζοντας τους αριθμούς 1 έως 9 και χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα για να εξερευνήσετε την προσωπικότητά, να κατανοήσετε βασικά μαθήματα ζωής και να βρείτε στόχους
 • Ρέικι 2
 • Ο δρόμος του διαλογισμού *Τεχνικές εμβάθυνσης
 • Διαίσθηση, ενόραση, διόραση
 • Ενεργειακή ψυχολογία 1(Βασική εκπαίδευση)
 • Διαισθητική ανατομία και συναισθήματα 1
 • Ενεργειακή ψυχολογία 2(Βασική εκπαίδευση)
 • Διαισθητική ανατομία και συναισθήματα 2
 • Ενεργειακή ψυχολογία(προχωρημένες τεχνικές)
Εκπαιδευτικό υλικό
Όροι συμμετοχής
Το πτυχίο της ειδικότητας Βιοσυντονιστή παρέχεται από τον διεθνή Οργανισμό Εναλλακτικής Ιατρικής - Ι.Α.Μ.Α. (www.joiniama.org) κατόπιν εξετάσεων που περιλαμβάνουν ερωτήσεις ανάπτυξης καθώς και πρακτική εξέταση.
Ι.Α.Μ.Α.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Εναλλακτική ιατρική

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 


Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter

Δυνατότητα παρακολούθησης και εξ'αποστάσεως μέσω e-learning!
Toggle Bar