Ειδικός Thai Massage

Ειδικός Thai Massage

Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικo Μασάζ είναι μια τέχνη, της οποίας η εφαρμογή επί αιώνες έχει αποδείξει τη θεραπευτική της αξία.  Παρακολουθώντας τα μαθήματα, οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν τις ενεργειακές γραμμές του Thai και είναι σε θέση να ολοκληρώσουν συνεδρίες χαλάρωσης, αντιμετώπισης μυοσκελετικών παθήσεων αλλά και συμπληρωματική θεραπεία οργανικών και ψυχολογικών προβλημάτων
Ενότητες εκπαίδευσης
  • Στο basic level μαθαίνουμε τις βασικές τεχνικές στις 4 κύριες θέσεις. Την ύπτια , την πρηνή, την πλάγια και την καθιστή, έτσι, ώστε να είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε μια ολοκληρωμένη συνεδρία χαλάρωσης.
  • Στο medium level εμβαθύνουμε και ολοκληρώνουμε τις νέες και basic τεχνικές και στις 4 θέσεις . Σε αυτό το επίπεδο ο δότης είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια συνεδρία σε μυοσκελετικά προβλήματα.
  • Στο advanced level, οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν τις ενεργειακές γραμμές του Thai massage και τις αντίστοιχες τεχνικές, ουσιαστικά, για την συμπληρωματική θεραπεία οργανικών και ψυχολογικών προβλημάτων .
Πρακτική εξάσκηση
Εκπαιδευτικό υλικό
Όροι συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του Thai Massage παίρνετε πιστοποίηση παρακολούθησης και επίσης έχετε τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίου κατόπιν εξετάσεων από τον Παγκόσμιο φορέα W.M.F.
Παγκόσμιος φορέας W.M.F.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕυεξία

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ώρες: Επικοινωνήστε μαζί μας
Αθήνα: Λ. Βουλιαγμένης 271
Θεσσαλονίκη: Ι. Τσαλουχίδη 16-20
Τηλ: 2310402360 / 2110121272

 


Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη / Ι. Τσαλουχίδη 16-20  / Τ: 2310402360

Αθήνα / Λ. Βουλιαγμένης 271 /  Τ: 2110121272

Emailinfo@poep.gr

Τομείς εκπαίδευσης

Newsletter